top of page

Stratos Performer

00008
249.00лв.
In stock
1
Product Details

ПРОЛЕТНО НАМАЛЕНИЕ от 10% 21.06.2024 върху обявената цена (намалена цена: 224 лв) на наличните количества.

Stratos Performer е уред за упражняване на мускулите на aмбушюра и тяхната координация при свирене на медни духови инструменти (корнет, тромпет, тромбон, валдхорна, тенор, баритон, туба). Направен е от издържлива пластмаса чрез 3D принтиране.

Неговото ПРАВИЛНО използване води до намаляване на натиска при свирене, подобрява подравняването на челюстите и спомага за един по-директен въздушен поток към гърлото на мундщука. Очакваните ползи от неговото използване са намаляване на натиска при свирене, по-ефективно свирене с по-малко физически усилия, увеличаване на обхвата на инструменталиста както в ниския, така и във високия регистър, по-качествено и по-ефективно звукоизвличане.


В цената е включена и безплатна едночасова сесия с дизайнера/автора на тази система, британския тромбонист Marcus Reynolds (на английски) или с Николай Илиев (на български). Уреда се доставя с уплътнение само за инструментът, посочен от клиента. Мундщуците на снимката са само за демонстрация и не са включени в пакета. Продуктът се доставя в демонтиран вид.

Save this product for later
bottom of page